Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ رهبر انقلاب با صدور ابلاغیه‌ای ضمن موافقت با درخواست رییس‌جمهور برای آزادسازی سهام عدالت و با اشاره به نقش سهام عدالت در گسترش عدالت اجتماعی و توانمندسازی خانواده‌های کم درآمد، موارد سه‌گانه‌ای را به عنوان امور لازم الرعایه در این واگذاری‌ها مورد تأکید قرار دادند و خاطرنشان کردند: دولت هر چه زودتر اقدامات مقتضی را به عمل آورد تا مردم سریع تر از منافع سهام خود بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از دستور رهبر انقلاب به آزادسازی سهام عدالت، در ابتدا دو روش برای نحوه مالکیت و مدیریت سهام عدالت معرفی شد؛ روش اول روش مستقیم بود. در روش مستقیم، مالکیت و مدیریت سهام‌ عدالت مستقیم و بدون واسطه به فرد متقاضی تخصیص و انتقال می یافت و در صورت انتخاب روش دوم که روش غیرمستقیم بود، مالکیت و مدیریت سهام ‌عدالت از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی می شد و حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن وجود نداشت.

آزادسازی سهام عدالت از دهم اردیبهشت ماه سال جاری آغاز شد و این مهلت قرار بود تا پایان اردیبهشت ماه باشد؛ اما در نهایت پس از چند دوره تمدید مهلت آزادسازی سهام عدالت، این مهلت در ساعت ۲۴ مورخه ۲۹ خرداد ماه ۱۳۹۹ به پایان رسید.

در ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری بود که علی ربیعی، سخنگوی دولت طی مصاحبه‌ای اعلام کرد: با تمهیدات در نظر گرفته شده، سهامداران عدالت می‌توانند ۳۰ درصد سهام خود را بفروشند. وی افزود: تنها ۳۰ درصد سهام قابل فروش است و تدریجی در آینده سهامداران می‌توانند مابقی را بفروشند که به توان بازار بستگی دارد. اطلاع رسانی بیشتر ادامه خواهد داشت.

هنوز پول فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت به حساب برخی مشمولان واریز نشده بود که رئیس جمهور روحانی در جلسه هیات دولت وعده پرداخت بخش دیگری از سهام عدالت به مشمولان را داد. وی گفت: سهام عدالت علاوه بر ۳۰ درصد آزاد شده، ۳۰ درصد در عید غدیر و ۳۰ درصد دیگر در ۲۲ بهمن آزاد خواهد شد.

از عید غدیر به بعد، کسانی که روش مستقیم را برای آزادسازی سهام عدالت انتخاب کرده بودند، می‌توانند ۶۰ درصد از سهام عدالت خود را به فروش برسانند، اما این روز‌ها ریزش بازار سرمایه و کاهش ارزش سهام موجب شده است تا بسیاری در فروش یا عدم فروش ۶۰ درصد از سهام عدالت خود تردید داشته باشند.

به عنوان نمونه در حالی که ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی در پایان معاملات هفته گذشته یعنی مورخه ۵ شهریور ماه سال جاری ۱۶ میلیون و ۷۳۲ هزار تومان بود، این ارزش در پایان معاملات هفته جاری یعنی ۱۲ شهریور ماه به ۱۵ میلیون و ۵۶۹ هزار تومان کاهش یافت. بررسی این دو رقم بیانگر آن است که در یک هفته ارزش سهام عدالت با اُفتی یک میلیون و ۱۶۳ هزار تومانی مواجه شده است.

حالا پرسش بسیاری از سهامداران سهام عدالت این است: آیا در این روزها که ارزش سهام عدالت در حال کاهش است، سهام عدالت خود را بفروشند و یا همچنان این سهام را نگهداری کنند؟

همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش گفت: سهام عدالت در واقع با ارزش ترین نوع سهامی است که در بازار سرمایه وجود دارد. در اردیبهشت ماه سال جاری، اجازه آزادسازی این سهام و واگذاری آن به مردم با ابلاغ رهبر انقلاب انجام شد. وی افزود: با این ابلاغ آزادسازی، یک گام بسیار اساسی برای بهبود اقتصاد خانوارها برداشته شد.

دارابی گفت: نوسانات این روز‌های بازار سرمایه، نوسانات طبیعی است و هرازچندگاهی دوره‌ای از اُفت و صعود‌ها را در بازار شاهد هستیم و این نوسانات در ذات بازار سرمایه است. وی افزود: بنابراین این اُفت و خیز‌ها طبیعی است؛ بنابراین، مردم نگران نباشند، چون سهام عدالت، سهامی باارزش است و نگهداری آن در درازمدت قطعا به نفع سهامداران خواهد بود. در گذشته نیز شاهد این بودیم که ارزش سهام عدالت پانزده برابر شد. به هر حال شرایط بازار می‌تواند تغییر کند و همان گونه که هم اکنون شاهد ریزش بازار هستیم، دوباره شاهد صعود بازار هم خواهیم بود؛ پس توصیه می‌شود، این سهام نگهداری و از فروش آن در این شرایط خودداری شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بازار سرمایه سهام عدالت پارسی خبر بورس آزادسازی سهام عدالت ارزش سهام عدالت سهام عدالت سهام عدالت اردیبهشت ماه بازار سرمایه ماه سال جاری ۳۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۸۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت بخوانند

تین نیوز

سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بارها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟
  • بازار طلا از خواب خوش صعود، می‌پرد؟
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد